Professionele installatie : Ik gebruik twee mooie line array speakers (Fohnn Linea Live III).
Hierdoor draagt de klank zeer ver. De mensen die dichtbij de boxen staan kunnen nog praten en de mensen die verder staan hebben nog voldoende volume.
De twee actieve baskasten hebben een totaal vermogen van 3000 W, maar zijn toch vrij compact waardoor ik niet veel plaats nodig heb.

Professionele speakers : Linea live III (line-array). Fohnn

Er wordt een mooie deejaytafel op maat meegebracht die weinig ruimte inneemt.
Daardoor hoeft de zaal zeker geen tafel te voorzien.

Deejay Booth Brugge Sint-Kruis
  • Twee bars met telkens 4 COB (chip on board) ledspots
  • Vier effectlampen gemonteerd bovenop de ledbars
  • Twee compacte moving heads met krachtige 60W gobo spots
  • Muurverlichting : 4 of 8 uplighters, kleur vrij te kiezen en ook meerdere kleuren tegelijk mogelijk

Om de lasereffecten en hobo’s van de effectlampen goed te laten uitkomen gebruik ik een hazer rookmachine. Deze machine (Antari HZ-350) zorgt voor een fijne en reukloze nevel.
Ik gebruik een professionele draadloze micro (shure beta58). Indien nodig kan ik er twee meebrengen en ook een headset is mogelijk.
Als je dat wenst, dan kan ik ook nog een beamer meebrengen, samen met een kabel van 10 m om het geluid van je laptop te koppelen met mijn geluidsinstallatie. Wil je een gitaar of synthesizer versterken of heb je meer dan 1 micro nodig, dan kan ik nog een extra compacte mengtafel (behringer) meebrengen. Ook reverb (galm) op de stem is dan mogelijk. Ik heb ook een spotify premium abonnement, waardoor bijna elk nummer afgespeeld kan worden.

De software waarmee de mengtafel bediend wordt is Serato DjPro en wordt gestuurd via een Apple macbook pro. Ik heb een tweede macbook -air als backup.

Serato DJ pro software macbook pro