Film (huwelijk) zomer 2022 (1’43”) : Fantastische ambiance met You’ll never walk alone waarbij de bruidegom werd opgetild en in de zaal werd rondgedragen. Bij wat latinomuziek (Suavemente) krijg je een mooi overzicht van het lichtmateriaal en de lasereffecten met de nieuwe hazer rookmachine en het resultaat van 8 extra uplighters (kleur vrij te kiezen, hier lichtblauw). Het filmpje sluit af met twee groepsdansen (In Zaire en 5,6,7,8)

Film slotfuif voor leerlingen 2e graad (vastival 2024) : ruim drie minuten pure ambiance van 17.15 tot 21.00 uur

Film slotfuif voor leerlingen 2e graad (vastival 2023) : constant veel ambiance van 17.30 tot 21 uur.

Zotte ambiance tijdens een huwelijk (2022) met een fragmentje van From the left to the right van DJ F.R.A.N.K.

Ambiance (huwelijk) in 2021 : mix van een groepsdans (From the left to the right) en een discoklassieker van Abba (Gimme gimme gimme). Let hier ook op de roze-paarse muurverlichting.

Ambiance (huwelijk) in 2021 : scottisch (Une fille de tous les pays van Linda de Suza) en een groepsdans (het smidje van Lais)

Ambiance (huwelijk) in 2021 : Fragment van “Ik moet zuipen” van Partyfriex

Nieuwe uplighters sinds 2021 : Hier een kort fragment van acht nieuwe uplighters geplaatst in Lodewijk van Male (hier met oranje kleur)

Ambiance (flashmob) : zeer leuke groepsdans tijdens een huwelijksfeest in Lodewijk van Male bij een rocknummer van Queen (Don’t stop me now) (1’00”)

Nieuwjaar 2020 in Lodewijk van Male Brugge : Veel ambiance met fragmenten van You’ll never walk alone (Gerry & The Pacemakers), Links Rechts (Snollebollekes), On and on (X Session) en Take my love (Good Shape) (2.30′)

Openingsdans herhalen als slot van het feest: Slot van een huwelijksfeest, waarbij de openingsdans (hier het liedje You are van Dolly Parton) nog eens werd overgedaan, samen met iedereen die op dit moment nog aanwezig was. Voor de gehuwden is dit altijd een emotioneel moment. (2’18”)

Fuif op internaat voor nieuwjaar: De sfeer zat er goed in. Bekijk een fragment van “Hoe het danst (Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren) en “Opa” (Dimitri Vegas & Like Mike) (1’34”)

Groepsdans : Fragment van een groepsdans tijdens Dans dj dans (Peter Van De Veire). (0’41”)

Schoolfuif vastival 2013: Met de school zamelen we voor een specifiek project met allerlei activiteiten geld in. Deze dag eindigt altijd met een fuif op school voor alle derde- en vierdejaars waarbij ik de slotdeejay ben. Met volgende film krijg je een sfeerbeeld (2’42”) van de fuivende leerlingen (en leerkrachten).