Twee professionele line array boxen (Fohnn Linea Live III). Hierdoor draagt de klank zeer ver, waardoor de mensen die dichtbij de boxen staan nog kunnen praten en de mensen die verder verwijderd zijn nog steeds alles goed kunnen horen. Twee actieve baskasten met een totaal vermogen van 3000 W, maar toch allemaal vrij compact.

Er wordt een mooie deejaytafel op maat meegebracht die weinig plaats inneemt, waardoor de zaal zeker geen tafel hoeft te voorzien.

Naast twee bars met telkens 4 COB ledspots heb ik ook vier effectlampen en 1 movinghead mee. Sinds augustus 2019 heb ik ook een nieuwe spectra 3D laser (zie foto rechts). Klik telkens op de naam om een bijhorende YouTube-film te zien.

Sinds 2021 heb ik ook acht uplighters om de zaal extra mooi uit te lichten. Die uplighters kunnen apart van kleur verzet worden. Een idee hiervan krijg je in deze korte video (12″) (hier oranje licht)

Om de lasereffecten en hobo’s van de effectlampen goed te laten uitkomen heb ik ook nog een hazer rookmachine die zorgt voor een fijne en reukloze nevel. Ook een goede draadloze micro (shure beta58) ontbreekt niet. Ik heb er zelfs twee van dat type. Als je dat wenst, dan kan ik ook nog een beamer meebrengen, samen met een kabel van 10 m om het geluid van je laptop te koppelen met mijn geluidsinstallatie. Wil je een gitaar of synthesizer versterken of heb je meer dan 1 micro nodig, dan heb ik nog een extra compacte mengtafel (behringer) mee om alles aan te sluiten. Ook reverb (galm) op de stem is dan mogelijk. Sinds 2019 heb ik ook een spotify premium abonnement, waardoor bijna elk nummer afgespeeld kan worden.

De software waarmee de mengtafel bediend wordt is Serato DjPro en wordt gestuurd via een Apple macbook pro