Ambiance (flashmob) : zeer leuke groepsdans tijdens een huwelijksfeest in Lodewijk van Male bij een rocknummer van Queen (Don’t stop me now) (1’00”)

Nieuwjaar 2020 in Lodewijk van Male Brugge : Heel veel ambiance met fragmenten van You’ll never walk alone (Gerry & The Pacemakers), Links Rechts (Snollebollekes), On and on (X Session) en Take my love (Good Shape) (2.30′)

Openingsdans : Tijdens een huwelijk deze zomer in Lodewijk Van Male filmde ik het slot van het feest, waarbij de openingsdans (hier het liedje You are van Dolly Parton) nog eens werd overgedaan, samen met iedereen die op dit moment nog aanwezig was. Voor de gehuwden is dit altijd een emotioneel moment. Je krijgt tussendoor nog een beeld van de deejaytafel en de belichting. (2’18”)

Fuif op internaat voor nieuwjaar : Last minute heeft men mij gevraagd om een fuif op school te verzorgen voor de leerlingen van het internaat van mijn school (Sint-Rembert college Torhout). De sfeer zat er goed in. Bekijk een fragment van “Hoe het danst (Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren) en “Opa” (Dimitri Vegas & Like Mike) (1’34”)

Groepsdans : Tijdens ditzelfde huwelijksfeest zie je nog een fragment van een groepsdans tijdens Dans dj dans (Peter Van De Veire). (0’41”)

Schoolfuif : 7 februari 2019 was er in mijn school opnieuw Vastival (combinatie vasten – festival), waarbij we met de school voor een specifiek project met allerlei activiteiten geld inzamelen. Deze dag eindigt altijd met een fuif op school voor alle derde- en vierdejaars waarbij ik de slotdeejay ben. Met volgende film krijg je een sfeerbeeld (2’42”) van de fuivende leerlingen (en leerkrachten) en de nodige ambiance in de versie van 2013.

Groepsdans : Fragmentje van een groepsdans (Cha Cha Slide) die een goed beeld geeft van de belichting. (0’38”)