Home
Specialisatie
Troeven
Materiaal
Foto's
Videoclip
Muziekstijlen
Contact


 

    Enkele goede redenen om voor "deejay goodvibrations" te kiezen ...
 

  Mooie en compacte geluidsinstallatie met eigen tafel. (zie ook materiaal)
  Twee actieve baskasten : totaal vermogen van maar eventjes 3000 W, waardoor er ook bij grote feesten (meer dan 200 man en zelfs 300) nog steeds overschot is.
  Mooie compacte lichtset met 8 mooie COB ledspots, gecombineerd met twee nieuwe 3 in 1 effectlampen en een moving head + extra blauwe laser en lounge laser (zie materiaal)
  Technische mogelijkheden : aansluiting van een synthesizer, laptop of mp3-speler (ipod) mogelijk, draadloze micro + extra micro's
  Nieuw vanaf 2017 : back-up systeem via ipad air 2 en mixer ddj wego4 (pioneer)
  Muzikaal geschoold : graad uitmuntendheid in notenleer + zes jaar piano-opleiding. 
  Zeer breed gamma muziek : de betere dansmuziek vanaf 1950 tot en met vandaag + kennis van alle paardansen en groepsdansen.
  Er wordt ook aangepaste en gevarieerde muziek aan tafel voorzien. Tussen de hoofdschotel en het dessert krijgt u al een stevige portie ambiance.
  Uitgebreide liedjescollectie (ruim 7000 liedjes op CD en laptop). Uw gewenste nummers die niet in de lijst voorkomen koop ik bij met itunes. 
   	(de liedjeslijst kan indien gewenst ook in pdf gedownload worden, klik hier voor een versie in pdf) 
  OfficiŽle sabamlicentie en enkel legale muziek in de hoogste kwaliteit (ofwel bezit ik de originele CD ofwel werd het nummer gekocht met itunes) 
  Live-zang mogelijk (ik nam ooit deel aan de vtm-soundmixshow : klik hier voor een filmfragment).